+00 31 (0) 6.2738.6841 Eikenrodelaan 86, 1181 DJ Amstelveen, Nederland

Info

OrangeSailing Zeilvakanties: Fun in the sun!

Houd je van zeilen, van onbezorgd genieten in de zon?

Dan is OrangeSailing de juiste keuze voor jou. Onze ervaren crew wil jou graag een onvergetelijke vakantie in Kroatië of Griekenland bezorgen. De eilandenrijken rondom Sukosan (Midden-Kroatië) en Lefkas (West-Griekenland) zijn daarvoor de beste spots. Hier vind je nog een heerlijke temperatuur, kraakhelder water en (over het algemeen) een niet al te harde wind. Maar ook: fraaie baaien om lekker te gaan zwemmen, te snorkelen of ‘gewoon’ te relaxen. En wat te denken van de vele pittoresque dorpjes, de gezellige, aan de kade gelegen restaurants of een praatje met een authentieke visser?

Wilt u eens echt aan het leven van alledag ontsnappen op een opwindende maar toch ontspannen zeilvakantie? Laat het ons weten!

Wij beschikken zelf over een ideaal moederschip, een Sun Odyssey 36i, voor het begeleiden van flottieljes. De overige boten huren wij in bij lokale, betrouwbare, professionele zeilorganisaties. Die bieden goede service en kwaliteit. Bovendien nemen zij het onderhoud van hun boten serieus. De kans op problemen wordt daarmee zo klein mogelijk gemaakt. En dat komt natuurlijk direct ten goede aan het plezier tijdens uw vakantie.
Onze crew kent de adembenemende bestemmingen van de Kornaten (Kroatië) of de Ionische Zee (Griekenland) goed. Wij staan altijd voor u klaar met advies en leuke tips om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kennen de mooie spots om te gaan snorkelen, watervallen te zien of ‘gewoon’ lekker te gaan zeilen.