+00 31 (0) 6.2738.6841 Eikenrodelaan 86, 1181 DJ Amstelveen, Nederland

Orange Sailing

Orange Sailing Zeilvakanties: Fun in the sun!

Houd je van zeilen, van onbezorgd genieten in de zon?

Dan is Orange Sailing de juiste keuze voor jou. Onze ervaren crew wil jou graag een onvergetelijke vakantie in Kroatië of Griekenland bezorgen. De eilandenrijken rondom Sukosan (Midden-Kroatië) en Lefkas (West-Griekenland) zijn daarvoor de beste spots. Hier vind je nog een heerlijke temperatuur, kraakhelder water en (over het algemeen) een niet al te harde wind. Maar ook: fraaie baaien om lekker te gaan zwemmen, te snorkelen of ‘gewoon’ te relaxen. En wat te denken van de vele pittoresque dorpjes, de gezellige, aan de kade gelegen restaurants of een praatje met een authentieke visser?

Wilt u eens echt aan het leven van alledag ontsnappen op een opwindende maar toch ontspannen zeilvakantie? Laat het ons weten!

Wij beschikken zelf over een ideaal moederschip, een Sun Odyssey 36i, voor het begeleiden van flottieljes. De overige boten huren wij in bij lokale, betrouwbare, professionele zeilorganisaties. Die bieden goede service en kwaliteit. Bovendien nemen zij het onderhoud van hun boten serieus. De kans op problemen wordt daarmee zo klein mogelijk gemaakt. En dat komt natuurlijk direct ten goede aan het plezier tijdens uw vakantie.
Onze crew kent de adembenemende bestemmingen van de Kornaten (Kroatië) of de Ionische Zee (Griekenland) goed. Wij staan altijd voor u klaar met advies en leuke tips om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kennen de mooie spots om te gaan snorkelen, watervallen te zien of ‘gewoon’ lekker te gaan zeilen.

Want, wie zijn wij?
Allereerst zijn wij gek op zeilen! Maar… dan wél in een warme en mooie omgeving. Natuurlijk, wij hebben ook gezeild in Nederland of andere plekken op deze aardbol. Het eilandenparadijs voor de kust van Kroatië en West-Griekenland is echter – qua afstand tot Nederland, gezelligheid, afwisseling en gemak – wellicht de beste.

SandraLisette (38) zeilde een paar keer vanuit Nederland de wereld over. Ondanks dat ze (dus) heel veel heeft gezien, is ze gek op zeilen in Griekenland.“Je bent er eigenlijk nooit uitgezeild. Er is zoveel te zien.”

Lisette houdt zich in de winter bezig met de site en zorgt in de zomer voor de contacten.

LisetteSandra (32) is zeilster in hart en nieren. Ze is in 2004 verliefd geworden op de gebieden rond Split en Lefkas. “Heerlijk al die eilandjes. En zulke aardige mensen!”

Sandra is bij Orange Sailing onder andere verantwoordelijk voor de administratie.

ronaldRonald (40) is een bezeten zeiler met veel technische kennis. Hij studeerde aan de HTS. Ronald zeilde onder andere van Mallorca naar Nederland, maar ook van Kroatië via Italië naar Griekenland.

“Zolang ik maar op of rond het water ben, ben ik gelukkig.”

maartenbax2Maarten (56) is al van jongs af aan zeiler. Na zijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (sportacademie), beheerde hij een zeilschool in Nederland en voer hij ook met kajuitboten in gebieden zoals die van Brazilië, de Cariben en, natuurlijk, Griekenland en Kroatië. Mijn passie? Mensen happy te laten voelen. Iedereen werkt al zo hard, heeft zo de nodige zorgen. En dan is het heerlijk om één of twee weekjes helemaal uit te waaien in zo’n mooie omgeving als die bij Kroatië of Griekenland.