+00 31 (0) 6.2738.6841 Eikenrodelaan 86, 1181 DJ Amstelveen, Nederland

Meezeilen (met een groep)

Wil je alleen of met een vriend(-in), familielid, partner of collega zeilen, maar je durft het niet alleen aan op een boot, dan kan je meezeilen met andere mensen. Dit kan voor één of meerdere dagen. Je hoeft geen zeilervaring te hebben, af en toe een handje meehelpen is genoeg. De rest van de tijd kan je lekker relaxen in de zon. Jullie bepalen zelf/samen waar jullie heen varen!

Meer informatie
Met deze vorm van zeilen kan je zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op. Je bepaalt dus samen waar je naar toe wil varen, welke eilandjes en pittoresque baaitjes je wil zien. Misschien willen jullie wel helemaal geen lange lappen varen, maar juist om de paar uur lekker relaxen en/of zwemmen/snorkelen/dobberen. Natuurlijk, je kan ook de hele tijd op het voordek liggen. Geen probleem. Maar af en toe is het reuze handig als je even opstaat om je medezeilers een handje te helpen. En: zo leer je ook nog wat!
Maar je kan je ook constant betrokken voelen. Wil je veel leren, of wil je lekkere stokbroodjes uit de oven toveren. Ook goed!
Voordeel is dat je niet een hele boot hoeft te huren, maar slechts één of twee plekjes. Dat scheelt zorgen en verantwoordelijkheid.

Hoe jij je meezeilvakantie ook wil beleven, Orange Sailing maakt jouw onvergetelijke zeilavontuur mogelijk!
Orange Sailing organiseert zeilvakanties waarbij je kunt meezeilen op een prachtig zeiljacht in Griekenland en Kroatië.
De voordelen van meezeilen:
• huren van slechts één (of twee plekken) aan boord
• flexibiliteit en vrijheid
• geen zeilervaring nodig
• fraaie vaarroutes
• gezelligheid

Boek nu een meezeilvakantie (KLIKFUNCTIE offerte) of lees verder voor meer informatie over meezeilen.
Goed om te weten:
Na aankomst bij de boot vangt een schipper je op. Op de eerste middag/avond maak je kennis met de andere meezeilers van deze vakantie. Hoe groot de groep is hangt af van het type boot, maar varieert van vier tot acht deelnemers per jacht. Daarna vaar je één of twee weken langs mooie baaitjes, gezellige restaurants, interessante plekken en leuke dorpjes. De schipper is altijd hoofdverantwoordelijk waardoor jij nog meer kan relaxen! Pas op: meezeilen werkt verslavend. Vele huren later zelf een boot.
Overigens, wij varen met moderne, comfortabele, snelle zeiljachten, die volledig zeewaardig zijn uitgerust en voldoen aan alle gestelde chartereisen. De gescheiden cabines met zowel dubbele als enkele kooien, grote salon, koelkast, toilet/douches, dekdouche, compleet uitgeruste kombuis, grote kuip en makkelijke zwemtrap zorgen voor een prettig verblijf aan boord.
We bepalen zelf het tempo en hoeveel stops we onderweg maken. Heb je zin om in een prachtige snorkelbaai of bij een gezellig terras aan te leggen dan doen we dat.
De kosten voor eten en drinken, liggelden, brandstof en dergelijke worden betaald uit de scheepskas. Samen, met de andere zeilers/sters, beheren jullie deze kas. Naar goede gewoonte is de schipper hiervan vrijgesteld. De kosten per persoon bedragen, afhankelijk van uitgavepatroon, ongeveer 175 euro per week.